logo

Indreapta masina ta
fara sa o distrugi

DSC Service :: dezvoltarea profesională în domeniul auto are un nou aliat

17MARTIE
2018
DSC Service :: dezvoltarea profesională în domeniul auto are un nou aliat

DSC Service Indreptări Auto cu Ventuze / Tinichigerie Auto Ecologică și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Craiova au pus bazele unei colaborări pentru formarea profesională a tinerilor elevi în cicluri de câte trei ani în domeniul Tinichigeriei auto - Vopsitorie auto.

Încă de la prezentarea ideii de către domnul Dănăilă Stanciu Constantin, conducerea școlii, reprezentată de dl. director prof. dr. BARBU GHEORGHE și de dl. director adjunct prof.  RĂDUȚI CRISTIAN, a fost plăcut surprinsă că o companie se poate implica în dezvoltarea profesională a elevilor în domeniul auto împreună cu Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova.

Dar cine este DSC Service?

DSC Service este o companie cu vechime în domeniul auto, societate administrată și condusă de dl. Dănăilă Stanciu Constantin cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul tinichigeriei auto, ce-și dorește să transforme acest nume în brand prin atitudine și profesionalism.

Cum tendințele și planurile în domeniul auto se îndreaptă spre latura ecologică și societatea DSC Service a pus accentul pe tinichigeria auto ecologică a îndreptărilor auto cu ventuze lipite, o tehnologie relativ nouă în România.


Sprijin pentru dezvoltarea forței de muncă profesionale în domeniul auto

După ce a oferit cursuri de specializare pentru cei care au dorit să învețe această meserie dar în același timp după ce a constatat că majoritatea au renunțat din diverse motive, dl. Dănăilă s-a orientat spre tinerii care au ales să îmbrățișeze o meserie în domeniul auto, concepând un plan de colaborare cu școli profesionale.

Etapele dezvoltării viitorului

Primul pas a fost îndeplinit prin colaborarea cu Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Craiova. Sistemul constă într-un ciclu de pregătire și studiu de trei ani după care elevii primesc prin contract de minim trei ani locuri de muncă la societatea DSC Service, la puncte de lucru din țară sau la reprezentanțe auto în funcție de nivelul de pregătire. După această perioadă de maturizare profesională, după cum declară dl. Dănăilă, tinerii pot alege să continue sau să caute un alt scop în viață.

Scoala DSC Service


Pe scurt, programa de pregătire este împărțită astfel:
-    anul I – tinerii sunt introduși în lumea tainelor tinichigeriei auto ecologice, studiind și practicând îndreptările auto cu ventuze
-    anul II – elevii vor opta între tinichigeria clasică, cea ecologică și vopsitorie pentru aprofundarea pregătirii profesionale
-    anul III – în colaborare cu reprezentanțele auto și service-uri, elevii vor putea efectua practica în conformitate cu opțiunile și pregătiriea fiecăruia

Planuri de perspectivă

Sistemul nu se limitează doar la ciclul de școlarizare ci cuprinde și trei mari idei pentru perioada de maturizare profesională ulterioară:
-    transformarea unui program de lucru clasic de 8 ore într-unul de 6 ore (8.00 – 14.00; 14.00 – 20.00) dând astfel posibilitatea tinerilor de a-și alege perioada de lucru dar și mai mult timp pentru activitățile cotidiene
-    garantarea unui salariu minim pe economie plus un bonus de 50% din realizările proprii
-    garantarea dezvoltării profesionale cu contract de muncă pe o perioadă de minim 3 ani

După terminarea acestor două cicluri de școlarizare și de pregătire și maturizare profesională, tinerii au posibilitatea de a continua să lucreze în cadrul companiei DSC Service, pentru reprezentanții auto sau chiar de a prelua franciza DSC – Îndreptări auto cu ventuze.


În condițiile în care planul este conceput ca toți să fie mulțumiți, fie că vorbim de DSC Service, reprezentanții școlilor profesionale și nu în ultimul rând, elevii, adevărații beneficiari ai acestui program, anul 2018 va rămâne ca piatra de temelie a unui sistem de dezvoltare profesională în domeniul auto.
 

Articole recente

Blog

Cadou de sărbători: DSC Service oferă Vouchere valorice

citeste mai mult
Blog

Formare profesională direct în atelierele DSC Service

citeste mai mult
Blog

DSC Service :: dezvoltarea profesională în domeniul auto are un nou aliat

citeste mai mult
Blog

Tinichigerie auto ecologică

citeste mai mult
Blog

Cursuri de formare profesională în domeniul Îndreptărilor Auto cu Ventuze

citeste mai mult

Franciză DSC SERVICE

DSC Service oferă în franciză servicii de îndreptări auto cu ventuze.

DETALII

Francizorul asigură, atât la deschiderea afacerii, cât și pe parcursul derularii acesteia, asistență tehnică și managerială, servicii de training...

Franciza DSC Service

Termen contract: 3 ani
Exclusivitate teritorială
Instruire / training gratuit
Experiență anterioară: nu este nevoie

Pentru informatii: 0740.159.274

Adresa

Ploiești, Str. Grigore Cantacuzino, Nr. 158
E-mail: dsc[at]indreptariauto.ro

Telefon:

0740.159.274


Program de vară

Luni - Vineri
9.00 - 13.00
 

Sambata - Duminica inchis

Review-uri

“ ”

-