logo

Indreapta masina ta
fara sa o distrugi

IndreptariAuto.ro o nouă imagine, în pas cu … evoluția

08MARTIE
2017
IndreptariAuto.ro o nouă imagine, în pas cu … evoluția

Nu întâmplător am ales data de 8 Martie pentru relansarea site-ului IndreptariAuto.ro ci pentru că este o zi deosebită dar și pentru că ne adresăm tuturor șoferilor, domni și doamne

Evoluția este ceea ce-l caracterizează pe om și tot ce-l înconjoară. Mașinile nu mai arată ca cele de acum câțiva ani, tehnologiile aferente s-au modificat și ele și au fost adaptate la noile cerințe mai exigente din punct de vedere al lucrărilor dar și al timpului. Toți vrem repede dar și bine. Și desigur, dacă se poate, și ieftin.
Omul va căuta metode de îmbunătățire a proceselor tehnologice sau chiar alternative, cum este de exemplu îndreptarea auto cu ventuze, alternativă la tinichigeria auto.
Nici domeniul online nu face abstracție de la evoluție. Dependent acum de device-urile conectate la internet, un website trebuie să se adapteze la cerințele smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor și PC-urilor. Astfel a apărut tehnica web design responsive. Foarte importantă și din prisma “lui Google” care consideră implementarea unui design responsive, “mobile friendly”, un factor important în indexări și ierarhizări.
Pe lângă activitatea ce definește identitatea site-ului IndreptariAuto.ro, alte capitole importante sunt Franciza (ce va beneficia de un proiect propriu) și cursurile DSC. Menționăm și celelalte sectoare ale mediului online, și anume rețelele sociale, Facebook-ul fiind desigur cel mai important mijloc de comunicare cu persoanele care se află în situația de a apela la serviciile noastre.
Pe lângă pagina oficială a proiectului (https://www.facebook.com/SERVICE.DSC), tot pe Facebook am creat un grup denumit DSC Service Club (https://www.facebook.com/groups/DSCserviceClub/), destinat clienților, loc unde își pot împărtăși imagini și păreri legate de serviciile DSC.
 

IndreptariAuto.ro, modalitatea noastră de a fi mai aproape de voi!

Articole recente

Blog

Cadou de sărbători: DSC Service oferă Vouchere valorice

citeste mai mult
Blog

Formare profesională direct în atelierele DSC Service

citeste mai mult
Blog

DSC Service :: dezvoltarea profesională în domeniul auto are un nou aliat

citeste mai mult
Blog

Tinichigerie auto ecologică

citeste mai mult
Blog

Cursuri de formare profesională în domeniul Îndreptărilor Auto cu Ventuze

citeste mai mult

Franciză DSC SERVICE

DSC Service oferă în franciză servicii de îndreptări auto cu ventuze.

DETALII

Francizorul asigură, atât la deschiderea afacerii, cât și pe parcursul derularii acesteia, asistență tehnică și managerială, servicii de training...

Franciza DSC Service

Termen contract: 3 ani
Exclusivitate teritorială
Instruire / training gratuit
Experiență anterioară: nu este nevoie

Pentru informatii: 0740.159.274

Adresa

Ploiești, Str. Grigore Cantacuzino, Nr. 158
E-mail: dsc[at]indreptariauto.ro

Telefon:

0740.159.274


Program de vară

Luni - Vineri
9.00 - 13.00
 

Sambata - Duminica inchis

Review-uri

“ ”

-