logo

Indreapta masina ta
fara sa o distrugi

Tinichigerie auto ecologică

21OCTOMBRIE
2017
Tinichigerie auto ecologică

Factorul ecologic rezultă în primul rând din condițiile fizice, chimice, biologice etc în care se desfășoară activitatea de îndreptare auto cu ventuze.

 

Fără vopsire = ecologic

O activitate de vopsire auto implică mai multe aspecte importante: depozitarea, transportul, prepararea materialelor de vopsire, pregătirea suprafețelor și procesul de vopsire propriu-zis.

Fiind vorba de produse toxice, inflamabile sau explozibile, o mare importanță și grijă trebuie acordată mediului de depozitare, și anume în spații distincte, închise, îngrădite, special amenajate conform reglementărilor legale în vigoare referitoare la aceste substante (legi, decrete, norme PSI etc.).

Fără chituire = ecologic

În ceea ce privește transportul, putem menționa doar mijloacele de transport și recipientele ca factori importanți pentru aspectul poluant, ca să nu mai detaliem pregătirea suprafețelor pentru vopsire prin polizare, decapare, aplicare, șlefuire precum și praful rezultat în urma chituirii sau procedeul propriu-zis de vopsire.

Fără sudură = ecologic

Ca și în cazul industriei de prelucrare a metalelor, sudorii și personalul din zonele de lucru din atelierele auto sunt supuși unei serii de tipuri de poluanți: fumul  de  sudare,  praful  de  polizare  și  ceața  de  ulei. Procedeul de sudare ar implica urmărirea standardelor internaționale care reglementează strict limitele poluării. În majoritatea cazurilor pentru fumul acumulat în atelier captura la sursă și hota de extracție nu pot fi o soluție totală.


Rezumând procedurile standard de tinichigerie auto și anume dezechipare, vopsire, chituire, polizare, sudură etc putem concluziona că îndreptările auto cu ventuze reprezintă o soluție de tinichigerie auto ecologică, cel mai important aspect fiind elimnarea factorilor poluanți: fumul, zgomotul, praful.

Franciza tinichigerie auto ecologică (îndreptări auto cu ventuze), alternativă la tinichigeria auto clasică reprezintă o soluție viabilă şi obligatorie pentru service-urile auto din România şi nu numai. Francizorul, în persoana d-lui Dănăilă Stanciu-Constantin, asigură, atât la deschiderea afacerii, cât și pe parcursul derulării acesteia, asistență tehnică și managerială, servicii de training urmărind ca fiecare unitate sa fie dezvoltată și menținută la aceleași standarde calitative.

Tehnologia îndreptărilor auto cu ventuze lipite este relativ nouă pe piața românească, deși în lume, este folosită de peste 40 de ani. Cei care au folosit-o până acum nu au încercat să o dezvolte, să învețe și pe alții, ceea ce i-a oferit d-lui Dănăilă și ideea realizării unei Școli DSC Service în colaborare cu școlile profesionale care doresc să pregătească tineri carosieri auto.


 

Articole recente

Blog

Cadou de sărbători: DSC Service oferă Vouchere valorice

citeste mai mult
Blog

Formare profesională direct în atelierele DSC Service

citeste mai mult
Blog

DSC Service :: dezvoltarea profesională în domeniul auto are un nou aliat

citeste mai mult
Blog

Tinichigerie auto ecologică

citeste mai mult
Blog

Cursuri de formare profesională în domeniul Îndreptărilor Auto cu Ventuze

citeste mai mult

Franciză DSC SERVICE

DSC Service oferă în franciză servicii de îndreptări auto cu ventuze.

DETALII

Francizorul asigură, atât la deschiderea afacerii, cât și pe parcursul derularii acesteia, asistență tehnică și managerială, servicii de training...

Franciza DSC Service

Termen contract: 3 ani
Exclusivitate teritorială
Instruire / training gratuit
Experiență anterioară: nu este nevoie

Pentru informatii: 0740.159.274

Adresa

Ploiești, Str. Grigore Cantacuzino, Nr. 158
E-mail: dsc[at]indreptariauto.ro

Telefon:

0740.159.274


Program de vară

Luni - Vineri
9.00 - 13.00
 

Sambata - Duminica inchis

Review-uri

“ ”

-